Tuohta tarinoista -hanke nostaa ruokakulttuurin liittyvät tarinat esille. Autamme tuomaan ne lisäarvoa ja kannattavuutta edistäväksi toiminnaksi ruokapalvelu- ja matkailuyrityksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä osaamista tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja markkinointiin ja tuottaa uusia elämyksellisiä palveluja ruokamatkailuun. Nuorten kiinnostusta ruokakulttuuriin ja -alan tuntemusta vahvistetaan tapahtumien, pelien ja pelillisyyden avulla, joissa tarinoilla on myös rooli.
Tuohta tarinoista -hanke nostaa ruokakulttuurin liittyvät tarinat esille. Autamme tuomaan ne lisäarvoa ja kannattavuutta edistäväksi toiminnaksi ruokapalvelu- ja matkailuyrityksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä osaamista tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja markkinointiin ja tuottaa uusia elämyksellisiä palveluja ruokamatkailuun. Nuorten kiinnostusta ruokakulttuuriin ja -alan tuntemusta vahvistetaan tapahtumien, pelien ja pelillisyyden avulla, joissa tarinoilla on myös rooli.
Hankkeen tavoitteet ovat
Hankeorganisaatio
XAMK, osatoteuttajat: ProAgria Itä-Suomi/ Maa- ja kotitalousnaiset
Yhteyshenkilö
Minna Komppa, Minna.Komppa@xamk.fi
Rahoittajat
Etelä-Savon ELY-keskus & Euroopan unionin osarahoittama. Lisäksi XAMK ja ProAgria.
Hankkeen kesto
1.5.2024 - 31.3.2026
Verkkosivut >
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!