Hankkeen tavoitteena on lisätä ravintoloiden, vähittäiskaupan, ammattikeittiöiden ja matkailuyritysten tietoisuutta EU:n nimisuojajärjestelmästä. Lisäksi tavoitteena on aktivoida uusia hakijaryhmittymiä ja saada siten uusia nimisuojatuotteita Suomeen. Hankkeessa järjestetään tiedottamista, neuvontaa sekä käytännön ohjausta nimisuojauksen hyödyntämiseen ja uusien hakemusten tekemiseen.
< Kaikki hankkeetHankeorganisaatio
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Yhteyshenkilö
Marjo Särkkä, marjo.sarkka@helsinki.fi
Rahoittajat
Ruokavirasto. Hankkeen budjetti: 128 673 euroa
Hankkeen kesto
1.1.2023 - 31.7.2025
Verkkosivut >
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!