Juhlavuoden päätösseminaari järjestetään Riihisaaressa 30. tammikuuta 2025. Riihisaari on Savonlinnassa, Olavinlinnan kupeessa, sijaitseva museo, joka luo mahtavat puitteet herkulliselle juhlavuoden päättäjäistapahtumalle.
klo 11-12
Omakustanteinen lounas savonlinnalaisissa ravintoloissa. Suosittelemme Taste Saimaa menuja Perlina di Castello ja Majakka ravintoloissa.
Alkusanat ja Saimaa-ilmiön sytyttäjien haastattelu
Luova johtaja Jani Halme
Kuuden vuoden matka
Hankejohtaja Sari Kaasinen, European Region of Gastronomy Saimaa 2023-2025 -hanke
Juhlavuoden ohjelman helmiä:
Saimaan seudun rooli Suomen ruokamatkailussa
Ruokamatkailun asiantuntijat Kristiina Adamsson ja Opri Laamanen, Hungry for Finland
klo 13.40-14.40 Kulttuuripäiväkahvit
Opening words
Creative Director Jani Halme
Nordland as an Internationally Recognized Culinary Region
Leader of NKMAT Per Theodor Tørrissen, Nordland European Region of Gastronomy 2028 Candidate
Consumer Neuroscience and Food Marketing: how knowledge of the brain can improve the dining experience
Prof. Vincenzo Russo Ph.D., Sicily European Region of Gastronomy Awarded 2025
Panel Discussion
Summary of the event's offer
klo 16.30 Seminaari päättyy
-----
PS! Ilmoittautumisesta lähetetään viesti antamaasi sähköpostiin. Mikäli viesti ei näy sähköpoistin saapuneet-kansiossa, niin tarkistathan myös roskaposti-kansion.