European Region of Gastronomy Saimaa Management Project 2023-2025 -hanke

Toimintaa koordinoivan, Euroopan unionin osarahoittaman, European Region of Gastronomy Saimaa Management Project 2023–2025 -hankkeen tavoitteena on lisätä merkittävästi Saimaan ruokamatkailun tunnettavuutta ja elinkeinolähtöistä palvelutarjontaa alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hanke luo toimialarajat ylittävää kehittämistoimintaa ja verkostoja Saimaan ruoka- ja kulttuurimatkailun ympärille, mikä luo alueelle kansainvälistä näkyvyyttä, osaamista ja kontakteja. 

Yhteistyöhankkeen mahdollistajat

Saimaan aluetta Euroopan ruoka- ja kulttuurimatkailun keskuksena ovat yhteistyössä rahoittamassa Euroopan unionin lisäksi seuraavat tahot: 

  • Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitot 
  • Mikkelin, Lappeenrannan, Savonlinnan, Imatran, Joensuun, Kiteen, Nurmeksen kaupungit sekä Puumalan ja Taipalsaaren kunnat 
  • Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan kauppakamarit 
  • Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Samiedu ja Xamk Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Lake Saimaa ry 

           

                     

                    

Kysymyksiä ja vastauksia European Region of Gastronomy -hankkeeseen liittyen

Tutustu

Kuva: Visit Karelia / Harri Tarvainen