Hanke lisää ruoka- ja ravitsemispalvelualan yritysten osaamista oman palvelutarjontansa arviointiin, kehittämiskohteiden löytämiseen ja kehittämisprosessin toteuttamiseen.
Ruokatuotteista boostia -hankkeessa on mukana 12 eteläsavolaista yritystä, joiden kanssa testataan kehittämisen välineitä.
Hankkeessa luotava ja testattava yritysten kehittämisprosessin toimintamalli on hankkeen päätyttyä myös muiden yritysten
hyödynnettävissä.
Lisäksi maakunnan ruokapalvelutarjonnan luokittelulla tuodaan näkyväksi yritysten ruokapalvelutarjontaa ja profiloitumista.
Tämä tukee alueen ruokapalvelujen markkinointia ja viestintää.
Hankkeen tuloksena syntyy:
- kehittämisprosessin toimintamalli alan mikro- ja pk-yrityksille
- ruokapalvelutarjonnan profilointityökalu
- toteutus verkkojulkaisuna
Hankeorganisaatio
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK
Yhteyshenkilö
Elina Vauhkonen, elina.vauhkonen@xamk.fi
Rahoittajat
Etelä-Savon Ely-keskus, ESR-hanke
Hankkeen kesto
1.2.2023 - 30.11.2023
Verkkosivut >
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!