Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen

Hankkeessa tuetaan paikallisiin raaka-aineisiin, kulttuuriin ja tarinoihin pohjautuvien ruokamatkamuistojen tuotekehitystä Etelä-Savon ja Kymenlaakson harvaan asutulla maaseudulla.

Hankkeen pohjalta kootaan opas, joka toimii jatkossa käsikirjana ruokaviemisten tuotteistamisessa.  Hankkeen toimenpiteet jakautuvat kolmeen työpakettiin: TP 1. Ruokaviemisille asetettavat ominaisuudet ja pakkaussuunnittelu, TP 2. Erityisesti ruokatuliaisten tarinallistamisen mahdollisuudet ja pilotointi, ja TP 3. Yritysten aktivointi ja hankkeen viestintä.

< Kaikki hankkeet

Hankeorganisaatio

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk

Yhteyshenkilö

Tiia-Mari Eilola, tiia-mari.eilola@xamk.fi

Rahoittajat

Lapin ELY-keskus, HAMA-rahoitus

Hankkeen kesto

1.10.2022 - 30.9.2023

Verkkosivut >

< Kaikki hankkeet

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!