Hankkeessa tuetaan paikallisiin raaka-aineisiin, kulttuuriin ja tarinoihin pohjautuvien ruokamatkamuistojen tuotekehitystä Etelä-Savon ja Kymenlaakson harvaan asutulla maaseudulla.
Hankkeen pohjalta kootaan opas, joka toimii jatkossa käsikirjana ruokaviemisten tuotteistamisessa. Hankkeen toimenpiteet jakautuvat kolmeen työpakettiin: TP 1. Ruokaviemisille asetettavat ominaisuudet ja pakkaussuunnittelu, TP 2. Erityisesti ruokatuliaisten tarinallistamisen mahdollisuudet ja pilotointi, ja TP 3. Yritysten aktivointi ja hankkeen viestintä.
< Kaikki hankkeetHankeorganisaatio
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk
Yhteyshenkilö
Tiia-Mari Eilola, tiia-mari.eilola@xamk.fi
Rahoittajat
Lapin ELY-keskus, HAMA-rahoitus
Hankkeen kesto
1.10.2022 - 30.9.2023
Verkkosivut >
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!