Juhli ja nauti pääsiäisestä läheistesi kanssa kauniissa ympäristössä.
Perjantaina 19.4.25 klo 17.00-21.00
Lauantaina 20.4.25 klo 11.30-15.00
Landhaus Kekkolan Savolais-Italialainen Pääsiäismenu:
Marcon alkuruoka-tapaslautanen:
Pinaatti ja Ricotta Pasqualina
Muikun mäti crostini
Firenzeläisiä creppejä juustolla ja tomaatilla
(A,L)
* gluteeniton saatavilla pyynnöstä
Pääruoka
valitse yksi kolmesta pääruoasta
Liha: Punaviinissä haudutettua Siiriäisen Luomutilan nautaa Toscanalaisittain papupyreen ja perunamuusin kera (A,L,G)
Kala: Fritto misto di Pesce
Paistettua paikallista kalaa ja jättikatkarapuja
Haukea, muikkuja ja jättikatkarapuja vihanneksilla, perunoilla ja kotitekoisella dipillä
(A,L)
* gluteeniton saatavilla pyynnöstä
Kasvis: Marcon kotitekoinen pasta tagliatelle
Tomaattia, basilikaa, kotitekoista pestoa ja parmesaanikastiketta
(A,L)
* gluteeniton saatavilla pyynnöstä
Jälkiruoka
Italialainen houkutus
Ricotta Zeppole, paistettu taikinarengas
Ramin konditorian vaniljajäätelöllä ja Marcon suklaasoufflella
(A,L)
* gluteeniton saatavilla pyynnöstä
Kekkolan kahvia, Kirjalan kahvipaahtimo
Tea of Wehmais haudutettu tee
49€ / hlö Kala ja Liha
42€ / hlö Kasvis
Puoleen hintaan lapset 4-12v
Lasten menu:
10€ sis. pääruoka, mehu ja jäätelö
Miniwieninleike ja ranskalaisilla, ketchupilla
Tagliatelle tomaatti-juustokastikkeen kanssa
Ranskalaiset ja ketchupilla 8€
Varaa paikkasi!
Manuela Zirkler
kartanon emäntä
040 371 2708
manuela@landhauskekkola.fi
Janne Muikkunen
kartanon isäntä
0400 353 897
janne@landhauskekkola.fi
Lämpimästi tervetuloa!
(G) gluteeniton | (L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (M) maidoton (A) sis. allergeeneja (kala, sinappi, selleri, muna, pähkinä) Liha ja kala alkuperämaa Suomi. Lisätietoja gluteenittomista ja muista allergeeneista saat henkilökunnalta
Tapahtuman ajat
19.4.2025, klo 17:00 - 20.4.2025, klo 15:00
Tapahtumapaikka
Vanhamäentie 36, 50600 Mikkeli
Järjestäjä
Landhaus Kekkola
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!