Tänä vuonna juhlitaan Saimaan alueen ruokaa. Tule mukaan ruokamatkailuiltaan 13.03.2024, klo 17.30-20.00 Villa Ruusulaan, Rääkkylään.
Illan ohjelmassa:
Saimaa on ruokamatkailun keskiössä - miten pääsee mukaan Saimaan ruokamatkailun juhlavuoteen? Aiheesta kertoo Sari Kaasinen, Taste Saimaan hankejohtaja.
Saimaan alue kiinnostaa nyt kansainvälisesti. Saimaan matkailun tiimi on juuri palannut mittavalta Saksan kiertueelta. Tuoreet terveiset Keski-Euroopasta meille kertoo Jaana Komi, Savonlinnan seudun matkailun toimitusjohtaja ja projektipäällikkö Anu Ahlström.
Vastuullinen ruokamatka laitumelta lautaselle
Marja Tiittanen, Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittäminen osana Lakelandia, projektipäällikkö
Työpaja: Karjalaiset tapakset – ruis taipuu moneksi
Mirva Kervinen (restonomi, harjoittelija) herättelee ajattelemaan ruisjauhopussin ulkopuolelta ja miettimään, minkälaisia voisivat olla karjalaiset alkupalat eli tapakset.
Tarjolla kahvit makean ja suolaisen kera, mukavaa seuraa ja uusia tuulia ja tuttavuuksia.
Aika: 13.03.2024, klo 17.30-20.00
Paikka: Kulttuurikoti Villa Ruusula, Metsolantie 39, 82335 Rasivaara, Rääkkylä
Lisätiedot: p. 040 016 4644 tai marja.tiittanen@liperi.fi
Ilmoittaudu tästä: https://link.webropol.com/s/psruokamatkailu
Tapahtuman ajat
13. maaliskuuta 2024, klo 17:30 - 20:00
Tapahtumapaikka
Metsolantie 39, 82335 Rääkkylä
Järjestäjä
Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittäminen osana Lakelandia
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!