Tervetuloa Ollinmäen viinien ja Taste Saimaa menun maistajaisiin Landhaus Kekkolaan perjantaina 7.6. klo 18
Keittiön terveiset
Viini: Kuohuviini
******
Alkuruoka
Vini: Myllärin Matti, valkea viinimarjaviini, kuiva tai kuohuviini
Saimaa meets Sardinia (A,L)
Erilaisia alkupaloja
• Lohi -ja haukicarpaccio parmesaanilla ja sitruunavinaigrettella
• Bruschettaa tomaatilla ja basilikalla
• Marcon perunajuustokohokas ja juustopinaattimunakas
******
Pääruoka
Viinit: kala ja kasvis. Myllärin Matti (valkea viinimarjaviini, puolikuiva) ja liha: Hentun Liisa (punainen ja mustaviinimarja)
Valitse yksi kolmesta:
Kuha mediterrano
Paikallista kuhaa Järvi-Suomen kalatuotteelta Hirvensalmelta
Maustettu oliivilla, sipulilla ja tuoreilla cocktailtomaateilla, lisäksi juustorisottoa (A, L, G)
Emännän Schnitzel
Valmistettu Juvan Kaartilan mallaspossusta, tarjoillaan rosmariiniperunoiden kanssa ja puolukkahillolla (A, L)
Kasvis
Kotitekoista kokkimme Marcon äidin Sandran reseptillä tehtyä raviolia, täytetty perunoilla ja mintulla. Tarjoillaan tomaatilla ja basilikalla, sekä Kappelin Lempeän Loreyn juustokastikkeella (A, L)
****
Jälkiruoka
Viini: Puntun Paavo, puolukka-mahlaviini tai Villi Wäinö yrttilikööri
Lämmin omena struudeli Ramin konditorin vanijlja gelato (A, L)
Hinta: 59 €/hlö, sisältää 8 cl viiniannokset
Varaukset:
Janne Muikkunen
kartanon isäntä
0400 353 897
janne@landhauskekkola.fi
Manuela Zirkler
kartanon emäntä
040 371 2708
manuela@landhauskekkola.fi
Tapahtuman ajat
7. kesäkuuta 2024, klo 18:00 - 21:00
Tapahtumapaikka
Vanhamäentie 36, 50600 Mikkeli
Järjestäjä
Landhaus Kekkola
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!