Saimaan seudun ruoan- ja kulttuurin juhlavuoden päättäjäisiä vietetään 31.1.2025. Juhlavuoden päättäjäisissä tahdomme kutsua saimaalaiset yhteisten pöytien ääreen, nauttimaan kaikilla aisteilla. Tarjolla on yhteisiä hetkiä Saimaan makujen äärellä taidemaustein.
Saimaan seudun kulttuurin ja taiteen tekijä, jätä meille oma ehdotuksesi ”Taidemausteesta” toteutettavaksi 31.1.2025. Voit jättää tarjouksen yhteen alueemme kaupungissa/kunnassa järjestettävään tilaisuuteen.
Taidemauste voi olla esimerkiksi:
HAKUAIKA: 4.12.–18.12.2024
Valinnat toteutettavista sisällöistä tehdään 19.12.2024
31.1.2025 toteutettavat sisältöpilotoinnit valitaan hakemusten perusteella ja toteutetaan ostopalveluna. Haku on suunnattu paikallisille toimijoille (Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala ja Etelä-Savo). Voit lähettää hakemukseesi liittyvät liitteet sähköpostilla osoitteeseen: anu-anette.varho@esavo.fi
Valinnoissa arvioidaan sisällön soveltuvuutta, kiinnostavuutta, toteutuksen edellytyksiä, olemassa olevia referenssejä sekä toteuttajan ammattimaisuutta. Valinnan ehtona on, ettei Taste Saimaa -sisältöpilotoinnista peritä erillistä maksua kokijoilta/kävijöiltä ja toteutuksessa huomioidaan terveysturvallisuus. Saimaa European Region of Gastronomy Management Project vastaa hakemuksien käsittelystä ja valinnoista. Valittujen sisältöjen käytännön toteutukset suunnitellaan ja aikataulutetaan yhdessä. Toteuttajien vastuulla on valmistella tarvittavat materiaalit viestintää ja markkinointia varten. Haku etsii toteutettavia ostopalveluita, kyseessä ei ole työsuhteinen toimeksianto. Valittu toteuttaja laskuttaa sovitun summan sisältöjen toteutuksesta ja kyseinen summa sisältää kaikki toteutuksen kulut.
Hintaluokat: 500 € ja 1000 €
HAKUUN LIITTYVÄT KYSYMYKSET: Hankeasiantuntija Anu-Anette Varho, anu-anette.varho@esavo.fi
JUHLAKAHVIEN PAIKAT:
Järjestämme yhteistyössä alla olevien kaupunkien/kuntien kanssa paikallisia makuja esiin tuovat juhlakahvitukset, joiden yhteyteen haemme nyt taidesisältöjä. Alla olevasta listasta löytyvät juhlapaikkojen tarkemmat tiedot.