European Region of Gastronomy -tunnustus kuuluu kaikille Saimaan asukkaille! Taste Saimaa kutsuu alueen toimijoita mukaan luomaan ainutlaatuista Saimaan gastronomian juhlavuotta 2024. Uutiskirjeemme kautta pääset seuraamaan juhlavuoden valmisteluja ja kuulet avoinna olevista mahdollisuuksista.
Uusimmassa uutiskirjeessä kuulet seuraavista asioista:
1. Nuori kokkiopiskelija Matias Roisko lähtee Ranskaan edustamaan Saimaata
2. Iltalento Kiteelle -tapahtumassa juhlittiin ruokaa
3. Miten mukaan Saimaan gastronomian juhlavuoteen - osallistu Teams-tilaisuuteen
4. Ruokataidetta Mikkelin museoiden yössä 27.10.
5. Huippukokki Timo "Lintsi" Linnamäki jalkautuu maakuntiin marraskuussa
6. Elämyskokki Jyrki Tsutsunen luennoi ruoan ja kulttuurin yhdistämisestä Joensuussa
7. Haemme reittipilotointeja teemalla Aistien syksy Saimaalla
8. Ilmoittaudu Taste Saimaa -tapahtuman toteuttajaksi
9. Hae Taste Saimaa Partneriksi
10. Osallistu kansallisen ruokamatkailustrategian luomiseen
11. Työpaja Saimaan paikan tunnun lisäämisestä
12. Tarjoa sisältöä Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoteen 2024
13. Ilmoita meille tiedotustarpeistasi
Lue uutiskirjeen nettiversio täältä.
Tilaa uutiskirjeemme osoitteessa https://www.tastesaimaa.fi/uutiskirje
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!