Itäisen Suomen maut saapuvat Finnjävel Saliin, kun tarjolla 12.3.-13.4. välisen ajan Menu Saimaa. Neljän ruokalajin Menu Saimaa on oodi suomalaisille raaka-aineille ja tuottajille erityisesti Saimaan alueelta. Salin keittiö on suunnitellut menun, jossa alueen tuottajat pääsevät loistamaan herkullisilla tuotteillaan.
Taste of Saimaa menu:
Savustettua siikaa, muikunmätiä ja perunavelliä
Haudutettua Mangalitza-porsaan niskaa ja paistettua kyytön filettä
Koivurannan valkohomejuustoa ja Mustaherukkahilloke
Omenalörtsy ja mesiangervojäätelöä
59€
Menu Saimaalla maistellaan muun muassa seuraavien tuottajien tuotteita:
Arctic Natural Products – Kuivatut marjat
Koivurannan tila – Kyyttö ja valkohomejuusto
Koskijärven villitila – Mesiangervo
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!