Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi savolainen ruokakulttuuri, ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.
Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita.
Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.
Työpaja on suunnattu Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ruoka- ja matkailupalveluyrityksille.
Työpajan ohjaa yritysasiantuntija Johanna Rinnekari, ProAgria Itä-Suomi
Työpaja järjestetään Tertin kartanon Puutarhakahvilassa, Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli
Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!
Tapahtuman ajat
18. helmikuuta 2025, klo 09:00 - 15:00
Tapahtumapaikka
Kuopiontie 68, 50180 Mikkeli
Järjestäjä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!