Itäsuomalaisessa ruokapöydässä -tarinatyöpaja

Itäsuomalaisessa ruokapöydässä -tarinatyöpaja

Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi savolainen ruokakulttuuri, ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.


Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita.


Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.


Työpaja on suunnattu Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ruoka- ja matkailupalveluyrityksille.


Työpajan ohjaa yritysasiantuntija Johanna Rinnekari, ProAgria Itä-Suomi


Työpaja järjestetään Tertin kartanon Puutarhakahvilassa, Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli


Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!

Tapahtuman ajat

18. helmikuuta 2025, klo 09:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Kuopiontie 68, 50180 Mikkeli

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!