Saimaa European Region of Gastronomy-foorumissa 18.4. pureudutaan kuluneena keväänä eniten askarruttaneeseen kysymykseen, eli kuinka kolmen maakuntamme ruoka-, kulttuuri- ja matkailualan toimijoilla on mahdollisuus päästä mukaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeiden toimenpiteisiin ja Taste Saimaa Partner-verkostoon.
Vastaamassa hankejohtaja Sari Kaasinen ja hankeasiantuntija Anu-Anette Varho Saimaa European Region of Gastronomy Management-hankkeesta sekä maakuntaliittojen asiantuntijoita.
Ohjelma:
klo 13 Tervetuloa / Sari Kaasinen, hankejohtaja
klo 13.15 Miten mukaan hankkeisiin?
klo 13.45 Miten mukaan juhlavuoden ohjelmaan ja tapahtumiin?
klo 14.00 Miten mukaan Taste Saimaa Partner-verkostoon?
klo 14.30 Keskustelua, kysymyksiä
klo 15 Tilaisuus päättyy
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Pääset osallistumaan tilaisuuteen alla olevasta linkistä 18.4. Avaamme yhteyden noin 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!