Tervetuloa Pohjois-Karjalan Marttojen kaikille avoimelle ruokakurssille!
Kasviskukko on värikästä ja herkullista talvikauden ruokaa, jossa lanttu maistuu pääosassa. Muut juurekset ja sipuli täydentävät makumaailmaa ja kasvisproteiinin käyttö tekee kukosta täysipainoista syötävää. Kurssilla jokainen kurssilainen valmistaa kukko-taikinan, täytteen ja kokoaa oman pienen kasviskukon (hiivataikinaan). Ruskistamisen ja käärimisen jälkeen ”kukko otetaan kainaloon” ja viedään kotiin uuniin hautumaan. Kurssilla maistellaan neuvojan tekemää kukkoa. Varaa mukaasi iso kylmälaukku tai kassi sekä iso froteepyyhe tai huopa kukon kotiinkuljetusta varten. Kurssilaiset saavat ohjeet kotiin vietäväksi.
Event dates
March 5, 2024, klo 17:00 - 20:00
Location
Koskikatu 5-7, 80100 Joensuu
Organizer
Pohjois-Karjalan Martat